Tour d’Omelette

De rijwiel en tourclub van Prinsenbeek

Tour d’Omelette

Dag sportief RTC-lid,

Namens het bestuur van RTC willen wij U het volgende mededelen;

Volgens de kalender van onze mooie vereniging staat op de pagina “Speciale Tochten 2018” op 9 september a.s. (volgende week zondag dus,) de DUINENTOCHT gepland voor zowel de B als de B+ groep. Deze tocht staat gepland om 08:00 uur te starten vanaf Café Zaal Marktzicht.

Echter, op deze zondag de 9e september wordt door één van onze grotere sponsoren, n.l. Café-Zaal Marktzicht in samenwerking met Irish pub The Banner in Gilze, ook een toertocht georganiseerd, n.l. de Tour d’Omelette.

Om elkaar niet in de wielen te rijden hebben wij als bestuur besloten om onze eigen Duinentocht niet te gaan rijden, maar iedereen aan te moedigen om deel te nemen aan deze
Tour d’Omelette. Bij deze tocht heeft u de keus om een afstand van 50 of 95 km te rijden.
Het inschrijfgeld is voor deze tocht 10 euro per persoon.

Echter, voor ieder lid van RTC die aan deze tocht deel gaat nemen, draagt het bestuur 5 euro per persoon bij. Zodoende hoeft U bij inschrijving slechts 5 euro zelf te betalen! Voor dit luttele bedrag krijgt u een kopje koffie met gebak tijdens de tussenstop en een glas Kwaremont met een omelet aan het einde! Dat is dus zeker de moeite waard! Bijkomend voordeel voor velen van u is ook dat u een uurtje later op hoeft te staan, want U kunt pas vanaf 09:00 uur starten.

Laten we in grote getale aan deze tocht deelnemen door rond 08:50 uur bij Marktzicht te verzamelen, ons in te schrijven en dan ook in een B+ en een B-groep te gaan rijden.

Voor meer informatie kijk eens op de pagina van Prinsenbeek Nieuws;

https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/tour-domelette/#.W4bzCugzaUl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *