info@rtcprinsenbeek.nl

Lidmaatschap

De rijwiel en tourclub van Prinsenbeek

Aanmelden
Heb je al een keer meegereden en wil je lid worden? Je bent van harte welkom.
Aanmelden als lid kan eenvoudig via het contact formulier of direct via een mail naar info@rtcprinsenbeek.nl.
Vermeld bij je aanmelding je NAW gegevens en geboortedatum. Na ontvangst van je aanmelding krijg je zo snel mogelijk een bevestiging en aanvullende info.
Het lidmaatschap van RTC is een jaar lidmaatschap waarbij je tevens aangemeld wordt als NTFU lid.
Contributie wordt 1x per jaar geïncasseerd via een automatische incasso. Het noodzakelijke machtingsformulier wordt toegestuurd na aanmelding.

NTFU
Als lid van RTC ben je ook automatisch NTFU lid.
De NTFU (Nederlandse Toerfiets Unie) is een organisatie waar vele toerclubs in verenigd zijn. Er zitten een aantal voordelen aan het lidmaatschap, waaronder een verzekering bij deelname aan clubritten maar ook als je alleen onderweg bent. Ook krijg je vaak korting bij deelname aan georganiseerde toertochten. Kijk voor meer informatie op www.ntfu.nl.

Afmelden
Opzegging van het lidmaatschap vinden we natuurlijk jammer, maar als je echt geen lid meer wilt zijn, moet de opzegging schriftelijk gebeuren. Een e-mail naar info@rtcprinsenbeek.nl is voldoende.
Let er wel op dat het lidmaatschap van RTC een jaar lidmaatschap is. Opzegging moet dan ook gebeuren voor 1 december van het voorafgaande jaar!
Opzeggen na 1 december betekent dat je nog een heel jaar lid blijft en dus de contributie voor dat jaar verschuldigd bent.