Woensdag naar de Bockenreyder

De rijwiel en tourclub van Prinsenbeek

Woensdag naar de Bockenreyder

Op woensdag 15 augustus is weer “De Bockenreyder” tocht  verreden onder leiding van koerskapitein Henk M. Dit was eigenlijk een tocht voor B en C-rijders van RTC Prinsenbeek, maar of het kwam door het mooie weer, resultaten uit het verleden, mond op mondreclame, of de vakantie, maar om 10:00 uur stonden 28 mannen en vrouwen aan de start bij de Drie Linden. Een zeer goede opkomst voor een woensdag rit.

De route ging richting Baarle Nassau via Galder, Chaam en Ulicoten. In Baarle Nassau werd de eerste stop gehouden onder het genot van koffie met gebak.

De rijders waren zo enthousiast dat er nog mensen aan de koffie zaten terwijl er al weer mensen klaar stonden om verder te fietsen richting de Bockenreyder. Toen uiteindelijk iedereen verzameld was werd er verder gereden naar Poppel en door Landgoed de Utrecht naar Esbeek waar er van een heerlijke genoten werd bij herberg In den Bockenreyder.

Na een oponthoud van dik anderhalf uur is iedereen weer op de fiets gestapt voor het vervolg, weer terug richting Prinsenbeek. De route liep nu via Esbeek richting Poppel en daarna via Alphen en de vertrouwde Slingerdreef, het Mastbos weer terug naar Prinsenbeek. Al met al weer een hele mooie tocht van een dikke 107 km afgelegd. En dat alles in een zeer aangenaam tempo voor iedereen die meegefietst heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *