Wintersluiting RTC

De rijwiel en tourclub van Prinsenbeek

Wintersluiting RTC

Afgelopen zondag, de 24e februari hebben wij van RTC-Prinsenbeek het winterseizoen officieel weer afgesloten met koffie en worstenbrood bij Café Marktzicht.

Op deze ochtend waren toch zeker 40 leden afgekomen waaronder die, welke de afgelopen winter onder de bezielende leiding van Lian al hardlopend de zondagen hebben doorgebracht, en natuurlijk de verschillende fietsgroepen die óf met de MTB óf gewoon op de weg doorgefietst hebben. Maar zeker niet te vergeten de leden die gewoon even gezellig bij kwamen kletsen en het progamma voor 2019 te bespreken.

Dus nu gaan we ons weer concentreren op het echte fietsseizoen welke over twee weken gaat beginnen. Natuurlijk eerst volgende week het alom bekende Prinsenbeekse Carnaval door zien te komen en dan weer lekker op de fiets.

Mocht U dit jaar nog van plan zijn om op de racefiets gezellig mee te gaan rijden, dan is dit het juiste tijdstip om eens aan te sluiten en een keer op proef mee te rijden om te kijken of het fietsen in een groep iets voor u is.
Want nu zijn de benen nog stijf, het lichaam te zwaar en de conditie nog niet wat het wezen moet om de mooie lange tochten te gaan rijden.
Lijkt dit u wat, laat dat dan a.u.b. weten middels een mailtje naar; info@rtcprinsenbeek.nl of neem een kijkje op de website voor het progamma. Zo weten wij dat u mee wilt rijden en opgevangen wordt door één van de leden.
Misschien tot ziens, en alle anderen veel fietsplezier het komende jaar en zet alvast in uw agenda;
Zondag 10 maart om 09:00 voor de Zere Spierentocht. Een tocht van maximaal 64 km met vertrek en aankomst bij Cafézaal Marktzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *