Andre’s poldertocht

De rijwiel en tourclub van Prinsenbeek

Andre’s poldertocht

Afgelopen zondag stond de tweede speciale tocht van RTC-Prinsenbeek op de agenda.

De snelle B+ groep onder leiding van Laurens reden met 12 man een rondje Hoekse waard (binnenmaas) via de Volkeraksluizen en de Kiltunnel over een afstand van dik 102 km. Met een paar spetters regen en aardig wat wind kwamen zij toch heel voldaan weer aan bij Marktzicht om daar van een lekker kopje koffie met wat lekkers te genieten.

De wat relaxtere B groep reden de welbekende Andre’s Poldertocht, ook via de Volkeraksluizen, Numansdorp en weer via de Volkeraksluizen naar Dinteloord om hier van de koffie te genieten en om vervolgens de terugtocht naar Prinsenbeek tegen de wind in  te volbrengen. Deze groep had toch nog een dikke 98 km afgelegd met 16 mannen en twee vrouwelijk rijders.

Nu de zomertijd ingegaan is, wordt er ook weer op de woensdagavonden gereden. Vertrek om 18:30 vanaf de Drie Linden voor een tocht over ongeveer 50 km. Vanaf 1 mei dan vertrek om 19:00 uur over ongeveer 60 km. Ook vanaf de Drie Linden.

Tevens kunt u alvast in uw agenda zetten dat vanaf 1 mei, iedere 1e woensdag van de maand t/m september, Henk M. een toertocht organiseert.
1 mei; den Bockenreyder; vertrek 10:00 uur
5 juni, Oude Maas route; vertrek 09:30 uur
3 juli;  Biesbosch route; vertrek 10:00 uur
7 augustus; den Bockenreyder; vertrek 10:00 uur
4 september; Heusden; vertrek 10:00 uur
Al deze ritten onder leiding van Henk starten vanaf de Drie Linden.

Verder a.s. weekend weer de normale clubritten. Zaterdag 13:30 uur en zondag de  B+ groep 08:30 uur en de B groep 09:00 uur. Vertrek vanaf Marktzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *